Declarația privind protecția datelor

 

1. General

Henkel Romania SRL, numit mai departe Henkel, respecta intimitatea tuturor celor care ne viziteaza website-ul. Am dori sa va informam in legatura cu tipul de date pe care Henkel le primeste si cum sunt acestea folosite. De asemenea, veti afla cum va puteti exercita drepturile.

Orice schimbare a prezentei Declaratii de Protectie a Datelor va fi publicata pe aceasta pagina. Aceasta va permite sa va informati in orice moment in legatura cu datele pe care le strangem si cum le folosim.

Aceasta Declaratie de Protectie a Datelor nu se aplica website-urilor accesate pe site-urile Henkel prin hyperlink.

2. Colectarea, folosirea si procesarea datelor personale

Numele entitatii responsabile: Henkel Romania SRL

Adresa entitatii responsabile: Henkel Romania SRL., Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, sector 2, Bucuresti, Romania.

Henkel foloseste datele personale, in principal, pentru a oferi continutul website-ului utilizatorilor sai. Orice prelucrare a datelor are loc doar in baza indatoririlor si drepturilor legale, si daca respectivul utilizator si-a oferit acceptul fata de Henkel. Henkel stocheaza si proceseaza datele, in special pentru urmatoarele motive:

Cand utilizatorii viziteaza website-ul, Henkel colecteaza si retine automat anumite informatii. Acestea includ: adresa IP sau ID-ul dispozitivului, de care avem nevoie pentru a transmite continutul solicitat (ex: continut special, texte, dar si imagini si date necesare pentru descarcare etc.), activitatea utilizatorilor in cadrul website-ului, tipul dispozitivului folosit, tipul browser-ului, impreuna cu data si ora folosirii.

Henkel stocheaza aceste informatii pentru maximum 7 zile, cu scopul de a detecta si corecta folosirea defectuoasa a website-ului.

Henkel foloseste aceste informatii pentru imbunatatirea prezentarii serviciilor, a unor caracteristici si a unor aspecte ce tin de functionalitate sau de obligatiile administrative generale.

Pe langa aceasta, Henkel sterge sau trece sub anonimat datele folosite, incluzand adresele IP, imediat ce datele nu mai sunt necesare pentru scopurile mai sus mentionate.

Procesarea si folosirea datelor este bazata pe dispozitii legale care justifica operatiunile prin faptul ca (1) procesarea este necesara pentru punerea la dispozitie a website-ului; sau (2) Henkel un interes legitim de a asigura si imbunatati functionalitatea si experienta site-ului pentru utilizatorii sai.

3. Procesarea explicita a datelor personale

Ai oferit datele tale de contact, prin formularul de contact a produsului „Ceresit Stop Mucegaiului”, in legatura cu retragerea preventiva a produsului Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie si Ceresit Stop Mucegaiului All in One (500 ml).

Iti vom folosi datele cu scopul de a oferi compensatiile pentru produs.

Procesarea si utilizarea datelor se bazeaza pe dispozitii legale care justifica operatiunile prin necesitatea procesarii solicitarii dumneavoastra.

Daca nu v-ati oferit acordul pentru o durata prelungita de stocare, nu vom stoca datele mai mult decat pentru scopurile mai sus mentionate, sau mai mult decat este prevazut legal.

4. Drepturile tale pentru protectia datelor

In orice moment, iti poti cere dreptul de a-ti accesa datele. In plus, daca sunt respectate toate cerintele, te poti bucura de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la stergere
  • Dreptul de restrictie a procesarii
  • Dreptul de a formula o plangere sub supravegherea unei autoritati din protectia datelor
  • Dreptul la portarea datelor (din 25 mai, 2018)

Dreptul de a obiecta

In cazul in care activitatile de procesare a datelor personale sunt in afara legitimitatii  interesului Henkel, aveti dreptul de a obiecta impotriva procesarii datelor dumneavoastra personale, oricand, mentionand motivele ce rezulta din situatia dumneavoastra. Henkel va opri procesarea doar daca Henkel nu poate argumenta cu motive valide importanta unei procesari de date care nu este conforma cu interesul personal al utilizatorului, drepturile si libertatile sale.

In aceste cazuri, sau daca aveti intrebari sau rugaminti suplimentare in legatura cu datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: ceresit.ro@henkel.com